Διαγόρα 63, Θεσσαλονίκη, 54351
+30 2310 901 180
+30 2310 901 180

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Το εργασιακό περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη ψυχολογία των εργαζομένων και την εργασιακή τους απόδοση. Ο κάθε εργαζόμενος οφείλει να αισθάνεται στον χώρο που εργάζεται άνετα, ευχάριστα και δημιουργικά. Η δημιουργία ενός ευχάριστου και λειτουργικού περιβάλλοντος αποτελεί το πρώτο μέλημα κάθε επιχείρησης.

Πως μπορείτε να ελέγξετε αν ο χώρος εργασίας σας πληροί τις προϋποθέσεις ενός άνετου και ασφαλούς περιβάλλοντος;

Αναλογιστείτε αν η τρέχουσα κατάσταση του γραφείου σας βοηθά στην παραγωγική ικανότητα των υπαλλήλων και συμβάλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων. Σκεφτείτε πως επηρεάζεται η παραγωγικότητα, τι εναλλακτικές λύσεις έχετε και ποιες είναι οι ανάγκες ανακαίνισης του εργασιακού σας χώρου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ολική η μερική ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Έχοντας κάνει την επιλογή αυτή για αρχή μπορούμε ευκολότερα να υπολογίσουμε το κόστος της ανακαίνισης καθώς επίσης και τον χρόνο που απαιτείται χωρίς όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην λειτουργία της επιχείρησης.

Μέσα από την διαδικασία της ανακαίνισης του χώρου εργασίας μπορείτε να λύσετε όλα τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλούνται από μακροχρόνια φθορά (υδραυλικές και ηλεκτρολογικές φθορές), να βελτιώσετε την ασφάλεια του χώρου, όπως επίσης την διαμόρφωση ενός χώρου που ενισχύει την δημιουργικότητα του προσωπικού, αναδεικνύει σοβαρότητα και προσδίδει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους πελάτες.

Η πλήρης ανακαίνιση περιλαμβάνει εργασίες σε ολόκληρο το γραφείο (μπάνιο, κουζίνα, εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα για την ενεργειακή αναβάθμιση, πατώματα, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, βάψιμο κλπ) ενώ η μερική ανακαίνιση περιλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας και μπορεί σταδιακά να οδηγεί εν τέλει σε ολική ανακαίνιση. Το κόστος των εργασιών διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες, το είδος της ανακαίνισης και των υλικών που θα επιλέξετε.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε στην εταιρία ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ:

  • Επισκεπτόμαστε για δωρεάν αυτοψία στο χώρου σας κατόπιν συνεννοήσεις ώστε να μπορέσουμε να σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εργασιακού χώρου σας.
  • Σχεδιάζουμε από κοινού το νέο χώρο και σας παρέχουμε αναλυτική προσφορά που εμπεριέχει την περιγραφή των εργασιών, την επιλογή και το κόστος των υλικών και των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργία παρουσία εργοδηγού.