Διαγόρα 63, Θεσσαλονίκη, 54351
+30 2310 901 180
+30 2310 901 180

Ανακαίνιση μπάνιου

Μετά από μια κουραστική μέρα οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσουν. Ο χώρος του μπάνιου είναι από τους πιο σημαντικούς και ιδιαίτερους χώρους ενός σπιτιού, είναι ο χώρος που επισκεπτόμαστε όταν θέλουμε να αποβάλουμε όλο το άγχος και την κούραση της ημέρας, μπορεί επίσης να σας φτιάξει την διάθεση επομένως οφείλει να είναι λειτουργικός, φρέσκος, καλαίσθητος, φωτεινός και ευχάριστος.

Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας, να αναγεννήσει ολόκληρο το σπίτι. Η διαδικασία της ανακαίνισης μπορεί να περιλαμβάνει εγκατάσταση καινούργιων υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων (αιτία βλαβών και κακοσμίας λόγω μακροχρόνιας φθοράς κλπ), την αποξήλωση πλακιδίων και ειδών υγιεινής, ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμός κλπ.

Στόχος είναι η ανανέωση, η αναβάθμιση, ο ανασχεδιασμός, η υγιεινή και η εξοικονόμηση χώρου για την καλύτερη λειτουργία του μπάνιου ακόμη και αν είναι μικρό. Ένας ευχάριστος χώρος πόσο μάλλον ένας χώρος χαλάρωσης όπως του μπάνιο πρέπει να δημιουργεί ευεξία, ξεκούραση και ηρεμία.

Ανάλογα με τις ανάγκες του μπάνιο και τον προϋπολογισμό του κόστους μπορεί να πραγματοποιηθεί ολική ή μερική ανακαίνιση. Η διαδικασία των εργασιών της ανακαίνισης που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την εταιρία ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ κατόπιν αξιολόγησης και συμφωνίας είναι οι εξής:

  • Αφαίρεση των παλιών πλακιδίων από το μπάνιο και τοποθέτηση καινούργιων πλακιδίων
  • Αφαρεση των παλιών ειδών υγιεινής και τοποθέτηση καινούργιων
  • Αφαίρεση των παλιών υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση – εγκατάσταση καινούργιων υδραυλικών, καινούργιων σωληνώσεων στην αποχέτευση
  • Αφαίρεση των εξωτερικών κουφωμάτων του παραθύρου
  • Αποξήλωση των παλιών ηλεκτρολογικών γραμμών και υλικών και εγκατάσταση καινούργιων
  • Σοβάτισμα, τοποθέτηση γύψινων περιμετρικά του ταβανιού και βάψιμο.