Διαγόρα 63, Θεσσαλονίκη, 54351
+30 2310 901 180
+30 2310 901 180

Ανακαίνιση σπιτιού

Τα τελευταία χρόνια οι ανακαινίσεις κατοικιών αυξήθηκαν καθώς η διαδικασία μετατροπής – συντήρησης – αλλαγής ενός παλαιού σπιτιού γίνεται με μικρότερο κόστος σε σύγκριση με την αγορά μιας καινούργιας κατοικίας – διαμερίσματος.

Η ανακαίνιση αποτελεί την ευνοϊκότερη και ιδανικότερη λύση για να δώσει νέο αέρα στον χώρο σας και την δυνατότητα να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας. Μέσα από την διαδικασία της ανακαίνισης του σπιτιού μπορείτε να λύσετε όλα τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλούνται από μακροχρόνια φθορά (υδραυλικές και ηλεκτρολογικές φθορές), να πραγματοποιήσετε ενεργειακή αναβάθμιση (Α+), να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού, να αναδιατάξετε τον χώρο, να δημιουργήσετε έναν χώρο που να συμβαδίσει με τη νέα τάση διακόσμησης καθώς επίσης να αυξήσετε την εμπορική αξία του ακινήτου σας (είτε αφορά την πώληση είτε την ενοικιάσει του ακινήτου).

Στην πραγματικότητα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε τις ανάγκες του σπιτιού σας, τις δικές σας ανάγκες και αρχίσετε να δημιουργείτε τις καλύτερες συνθήκες στον χώρο διαβιώσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα προβείτε σε μερική ή πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού.

Η πλήρης ανακαίνιση περιλαμβάνει εργασίες σε ολόκληρο το σπίτι (μπάνιο, κουζίνα, εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα για την ενεργειακή αναβάθμιση, μόνωση οροφής, πατώματα, βάψιμο κλπ) σε αντίθεση με την μερική ανακαίνιση όπου αναδιαμορφώνεται έναν ή παραπάνω χώρους του σπιτιού που πιστεύεται πως χρειάζονται ανανέωση και σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Η διαδικασία της μερικής αναδιαμόρφωσης μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας πλήρης ανακαίνισης του σπιτιού καθώς θα πραγματοποιείται αναδιαμόρφωση ενός χώρου την φορά και σταδιακά ολόκληρου του σπιτιού.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε στην εταιρία ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ:

  • Επισκεπτόμαστε για δωρεάν αυτοψία το χώρου σας κατόπιν συνεννόησης ώστε να μπορέσουμε να σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του σπιτιού σας.
  • Σχεδιάζουμε από κοινού των νέο σας σπίτι και σας παρέχουμε αναλυτική προσφορά που εμπεριέχει την περιγραφή των εργασιών, την επιλογή και το κόστος των υλικών και των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργία παρουσία εργοδηγού.