Διαγόρα 63, Θεσσαλονίκη, 54351
+30 2310 901 180
+30 2310 901 180

Οικοδομικές εργασίες

Η πάροδος του χρόνου οδηγεί σε φθορές των κατοικιών που απαιτούν επισκευές για να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης μας. Οι επισκευές, λοιπόν, σε μια κατοικία αποτελούν ένα είδος ανακαίνισης ακόμα και αν είναι μεμονωμένες σε συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης υλικών.

Μέσα από την διαδικασία της μερικής ανακαίνισης ή αναπαλαίωσης του σπιτιού μπορείτε να λύσετε όλα τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλούνται από μακροχρόνια φθορά (υδραυλικές και ηλεκτρολογικές φθορές), να αναδιατάξετε τον χώρο (με γυψοσανίδες, ξηρά δόμηση), να αναδιαμορφώσετε ή να αναπαλαιώσετε έναν χώρο του σπιτιού ή της κατοικίας σας. Ακόμη και να δημιουργήσετε έναν χώρο που να συμβαδίσει με τη νέα τάση διακόσμησης (τοποθέτηση Laminate – ξύλινων δαπέδων, τοποθέτηση πλακιδίων, κουφωμάτων αλουμινίου – συνθετικά, εσωτερικές πόρτες κλπ).

Μπορείτε να επανδρώσετε το σπίτι σας με ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης, θερμοπρόσοψης και υγρομόνωσης και να δώσετε έναν νέο αέρα μέσω του ελαιοχρωματισμού (με ή χωρίς τεχνοτροπία) του χώρου.

Έτσι κάνοντας μικρές επεμβάσεις και διορθώσεις στις ίδιες υπάρχουσες φθορές της κατοικίας ή του εργασιακού σας χώρο πραγματοποιείται μια μικρή ανακαίνιση, δίνετε έναν ανανεωμένο και φρέσκο αέρα στον χώρο σας.